četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Prometne nesreče in tatvine

PP Trbovlje

Okoli 8. ure so bili policisti obveščeni o tatvini TV sprejemnika iz zdravstvene organizacije. Storilca še iščejo. Okrog 8.30 ure se je na cesti Trbovlje-Zagorje zgodila prometna nesreča, v kateri se je vozniku tovornega avtomobila razsul tovor. Zaradi čiščenja cestišča je bila cesta polovično zaprta. Policisti so pridržali voznika osebnega avta, ker je odklonil strokovni pregled na mamila in je nameraval kljub svojemu stanju nadaljevati z vožnjo. Popoldne pa se je na policiste obrnil oškodovanec, ki mu je neznanec iz hodnika stanovanjskega bloka ukradel belo gorsko kolo, znamke Muddyfox Anarchy 200.

PP Zagorje

Zagorski policisti so posredovali v nesreči, ki jo je na litijske področju povzročil voznik traktorja. Zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča je s traktorjem zdrsel na travnato brežino in se po približno desetih metrih zaustavil na boku. Voznik se je huje poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v trboveljsko bolnišnico. Mu bodo pa policisti izdali tudi plačilni nalog zaradi kršitve cestno prometnih predpisov.

Prometna nesreča se je včeraj zgodila na cesti Zagorje-Bevško, v kateri je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se ustavil v obcestnem jarku. V prometni nesreči se je voznik lažje poškodoval, na vozilu pa je nastalo za okrog 300 evrov materialne škode. Voznika so policisti tudi denarno kaznovali.

Popoldne se je prometna nesreča zgodila na relaciji Kisovec – Zagorje, v kateri je voznica z vozilom zapeljala v potok Medija. V nesreči je nastalo za 2000 evrov materialne škode, voznici pa so policisti izdali tudi plačilni nalog.

Opozorilo

Policisti opozarjajo vse udeležence v prometu, da je zaradi večjih količin padavin večja verjetnost padanja kamenja in skal s pobočij ob cesti, cesta pa je mokra in spolzka, zato velja prilagoditi hitrost vožnje in biti dodatno previden pri vožnji. V primeru prometne nesreče pa je potrebno ustrezno zavarovati kraj nezgode in preprečiti ogrožanje sebe in drugih voznikov v prometu.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor