sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Prometne nesreče in tatvine

Zasavski policisti so v ponedeljek prejeli prijavo o domnevnem nezakonitem lovu rib v potoku v Šklendrovcu. Po posredovanju so ugotovili, da tam člani ribiške družine Zagorje ob Savi opravljajo intervencijski odlov rib zaradi sanacije betonskega podpornega zidu. Kršitve tako niso bile ugotovljene.

Policisti na območju Zasavja preiskujejo kaznivo dejanje velike tatvine. Storilci so vlomili v stanovanjsko hišo in iz nje odtujili več predmetov.

V jutranjih urah so izdali plačilni nalog osebi, ki je v zdravstveni ustanovi v Trbovljah kršila javni red in mir. Dopoldne so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je nastalo za 300 evrov škode.

V trgovini v Kisovcu pa so zalotili pri kraji osebo, ki je ukradla artikel, vreden 2,13 evra.

Zvečer so posredovali v Hrastniku, kjer je neznanec ukradel kolo iz kleti in s tem lastnika oškodoval za 469 evrov.

Policisti so posredovali tudi pri prometni nesreči, ki se je zgodila okrog 23.40 ure v Slačniku. Ugotovili so, da je voznik srebrnega clia zapeljal preblizu desnega roba ter zapeljal s ceste. V vozilu sta bila poleg voznika še dva potnika, vsi trije so bili poškodovani in odpeljani v SB Trbovlje. V nesreči je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

ZT

Isti avtor