V sredo, 4. aprila, malo pred 12. uro se je na glavni cesti od Trbovelj proti Zagorju zgodila prometna nesreča, v kateri se je 73-letna voznica huje poškodovala. Voznica je z osebnim vozilom Fiat Punto iz neznanega vzroka zapeljala preko sredinske črte na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v 26-letnega voznika tovornega vozila MB Actros, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Voznico so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Trbovlje. Po podatkih policije je utrpela hude telesne poškodbe. Policisti bodo na podlagi opravljenega ogleda kraja prometne nesreče ter na podlagi vseh zbranih obvestil zoper voznico uvedli ustrezen prekrškovni postopek.

Zaradi opravljana ogleda kraja prometne nesreče in odpravljanja posledic nesreče je bila cesta popolnoma zaprta do 12.55 ure. Nato je promet do 14.30 ure potekal izmenično enosmerno.

Zasegli motorno kolo

Policisti PP Trbovlje so včeraj dopoldan 28-letnemu vozniku na podlagi določil 23. člena ZPRCP zaradi vožnje brez veljavnega dovoljenja zasegli neregistrirano motorno kolo. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na sodišče.

Prekrška niso ugotovili

V večernem času so bili policisti obveščeni o domnevni kršitvi javnega reda in miru v Trbovljah. Policisti z zbiranjem obvestil niso ugotovili elementov prekrška ali kaznivega dejanja.

ZT