sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Prijava za Zimski jamatlon 2022

Globoko pod zemljo Perkmadeljc že komaj čaka, da pozdravi nove in stare obraze jamatlona. Danes do polnoči se lahko prijavite še po nižji ceni prijavnine. Ne zamudite.

Doslej si je soboto, 3. decembra, na koledarju označilo že 119 jamatloncev, ki so se prijavili v 30 ekipah. Poleg vseh ekip, ki smo jih do sedaj predstavili, so se v zadnjem mesecu prijavili so se prijavile še ekipe: Kvartet pogumnih, Trbouskih 1-9-2, Ko to tamo pjeva, Šalabajzerji, Banda šalabajzerska, Banda šalabajzerska nesposobna, Mi trije pa dva žabarja, Jamske pume, Floharca, Gaunarji, Banda kurja. Priznati je treba, da imajo jamatlonci široko paleto sposobnosti za izbiranje imen.

Prijavljeni jamatlonci prihajajo iz območja Zasavja (Hrastnik, Dol pri Hrastniku, Trbovlje, Dobovec, Zagorje, Izlake, Litija) in iz naslednjih krajev: Artiče, Borovnica, Buče, Gabrke, Griže, Herinja vas, Jesenice, Koper, Kranj, Ilirska Bistrica, Laško, Laze, Ljubljana, Loka pri Zidanem Mostu, Maribor, Medvode, Nova Gorica, Podčetrtek, Ponikva, Preddvor, Slatina v Rožni dolini, Sovodenj, Stara Loka, Šempas, Verdun pri Uršnih selih, Vransko, Zdole, Zgornja Besnica, Zminec, Zreče. Kim, Tania in Stephanie se bodo pripeljale na Jamatlon iz Proseka pri Trstu v Italiji.

Izkoristite priložnost in doživite enkratno adrenalinsko doživetje! Prvo soboto v decembru se spustimo v rudnik, kjer vas bodo čakali Perkmandeljc, knapi, različne ovire ter tovariško druženje.

Cenejše objave le do konca današnjega dne, »zgrab’te šanso«, pravi Perkmandeljc.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor