Trbovlje
Policiste so nekaj po 21. uri obvestili, da je še  neznani storilec od zadaj prišel do oškodovanca in ga s trdim predmetom udaril po glavi, nato pa zbežal.  Oškodovanec je utrpel lažje poškodbe. Policisti zadevo še preiskujejo.

Zagorje

Policisti so v dopoldanskem času v Zagorju ob Savi obravnavali prijavo občanke  o nasilju bivšega partnerja. Ugotovili so elemente kaznivega dejanja nasilja v  družini, osumljencu so izrekli ukrep prepovedi približevanja. Ukrep je potrdila tudi dežurna preiskovalna sodnica, ki ga je podaljšala na 10 dni. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo verjetno zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Popoldan je prišlo do pretepa pred trgovino na tržnici. Policisti so ugotovili, da so tri osebe, ki so bile pod vplivom alkohola, preteple oškodovanca, ki je pri tem utrpel lahke telesne  poškodbe. Policisti v zvezi suma kaznivega dejanja nasilništva zbirajo potrebna obvestila, potem bodo zoper tri storilce podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

ZT