sobota, 22 junija, 2024

Iz te kategorije

Pretep mladoletnikov

Zasavski policisti so imeli konec tedna kar nekaj dela. Posredovali so zaradi treh manjših prometnih nesreč, dvakrat zaradi kršenja javnega reda in miru in posredovali zaradi pretepa treh mladoletnikov. Ustavili so tri voznike brez vozniške in jim zasegli vozila, dvakrat so se ukvarjali z drogo, pa z nedovoljenim vstopom v stanovanje, tatvino v trgovini, podrtim drevesom na cesti, obravnavali so tudi delovno nesrečo in nesrečo v gozdu.


PP Hrastnik

V petek so pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V soboto so občanu v Hrastniku zasegli PVC vrečko z neznano snovjo, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.


PP Trbovlje

V petek v nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah na parkiranem osebnem avtomobilu poškodoval lak ter s tem lastnika oškodoval za okoli 400 evrov.

V popoldanskem času so pri kontroli prometa ustavili 21-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nočnem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in 46-letnemu kršitelju izrekli globo.

V nočnem času je prišlo do spora in pretepa med tremi mladoletnimi osebami.


PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti obravnavali sum kaznivega dejanja nedovoljenega vstopa v stanovanje v Zagorju. Znanega osumljenca čaka kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na območju Zagorja.

Obravnavali so delovno nesrečo v enem izmed podjetij na območju Občine Zagorje ob Savi, kjer se je lažje poškodoval delavec.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na območju Zagorja. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

V soboto so obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine v trgovini na območju Litije.

Obravnavali so nesrečo pri delu v gozdu na območju Šentgotarda. Moški je sam opravljal dela v gozdu, pri tem pa ga je huje poškodovala odlomljena veja.


PP Litija

V petek se je na območju Zavrstnika zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Nastala je manjša materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Občanu so v Litiji zasegli PVC vrečko z neznano snovjo, sumijo, da je prepovedana droga. Po analizi bodo izvedli ustrezen postopek o prekršku. Ker se je oseba v postopku nedostojno vedla, so ji izdali še plačilni nalog.

V soboto okoli 9. ure se je na relaciji Gabrovka – Čatež zgodila prometna nesreča z materialno škodo. Voznik traktorja je zaradi neprilagojene hitrosti bočno trčil v voznico osebnega vozila. Voznika čaka postopek o prekršku.

V nedeljo zjutraj se je na območju Kresnic podrlo drevo, ki je oviralo promet. Policisti so vejevje odstranili in obvestili cestno službo.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor