Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 24 urah zraven ostalih dogodkov obravnavali tudi naslednje:

Na območju Hrastnika so v popoldanskem času policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, zoper kršitelja pa so uvedli prekrškovni postopek.

Policiste so obvestili o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer naj bi se sprla dva občana. Policisti so opravili razgovor z obema, pri tem pa niso ugotovili kršitve po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Policisti so v Zagorju ob Savi trem občanom zasegli neznane snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snovi so poslali v analizo,zoper kršitelje pa so uvedli prekrškovni postopek.

Občan je policistom prijavil kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe. O kaznivem dejanju zbirajo obvestila, sledi kazenska ovadba za storilca kaznivega dejanja na pristojno državno tožilstvo.

Zimske razmere

»Voznike opozarjamo na previdno vožnjo, ki naj jo prilagodijo trenutnim vremenskim razmeram in svojim sposobnostim. Na območju Zasavja trenutno ne beležimo večjih posebnosti v prometu. V Trbovljah se je pripetila ena prometna nesreča v kateri je nastala zgolj materialna škoda,« so še sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

ZT