Zasavski policisti imajo za seboj pester konec tedna. Med drugim so morali pregnati vsiljivega berača, iskati tatu mobilnih telefonov in miriti pretep.

Petek, 6. december

Občani so policiste obvestili, da pred trgovino v Trbovljah neznanec vsiljivo berači. Policisti so izsledili državljana Romunije, ki so mu izrekli globo.

Obvestili so jih o izgubi osebnih dokumentov, ki jih je občan izgubil na območju Zagorja ob Savi. Najditelj jih lahko prinese na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na 113.

V Kisovcu so obravnavali intervencijo, v kateri sta kršitelja oškodovanca žalila, eden od njiju pa ga je tudi pretepal in ga lahko telesno poškodoval.

Zvečer so policiste obvestili o manjšem požaru v Zagorju, ki ga je občan že sam pogasil.

Na glavni cesti Zagorje ob Savi – Litija se je zgodila prometna nesreča z udeležbo divjadi.

Sobota, 7. december

Popoldan so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer občanka ni primerno zavarovala svojega psa, ta pa je napadel psa druge občanke.

Zvečer drugi občan ni pravilno zavaroval svojih treh psov, ki so napadli psa občanke, ki je psa imela na povodcu.

V Zagorju so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo.

Nedelja, 8. december

V Zagorju je neznanec vlomil v specializirano trgovino, od koder je storilec odnesel mobilne telefone. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

Policisti so obravnavali nepravilno parkiranje v Zagorju. Ker sta bila lastnika pri vozilih in sta ju takoj umaknila, so jima izrekli samo opozorilo.

Savus

Fotografija je simbolična.