»Prejšnji teden smo ustvarjali, to soboto pa pokažemo izdelek, delo našega prostovoljca Jordana. Wooohooo! Vmes pa nabor aktivnosti, predavanja in druženja. Preko Zooma in Discorda, kakopak. Počekiraj spodaj. ;-)« so zapisali v obvestilu za vse, ki jih zanima dogajanje v MC ZoS.

Prihaja nov spot

Super kreativni prostovoljec Jordan William McLaughlin je skupaj z mladimi posnel videospot o letu 2020. »Za snemanje tega videa sem se odločil, ker sem ravno končal podoben projekt in sem bil prepričan, da nisem izkoristil vsega svojega potenciala. Idejo sem dobil po naključju med enim od naših tedenskih srečanj pravzaprav od nikoder. Želel sem biti tisti prostovoljec, ki je nekoliko dvignil lestvico. Delaj na vso moč ali pojdi domov!« je pojasnil odločitev za spot Jordan.

In to je tudi storil – vztrajal je in izdelek je odličen, pravijo v MC ZoS. Premiera videospota bo to soboto, 27. marca ob 20. uri na Facebook kanalu Mladinskega centra Zagorje.

5 za vzgojo – šola za vse, ki vzgajate

O zanimivem predavanju za mlade in vse, ki vzgajajo, smo že pisali. Več lahko najdete na tej povezavi.

 

Kreativni potop: poezija

Kreativni potop je sklop delavnic, ki potekajo dvakrat mesečno preko spleta (dokler ne bo spet možno ustvarjanje v živo ali zunaj). Namenjeni so vsem, ki imajo željo po prebujanju svoje kreativnosti in hkrati spoznati orodja ter metode, ki nas pri kreativnem izražanju podprejo. Nobeno predznanje ni potrebno, le želja po raziskovanju. 🙂 Več, veliko več v tej povezavi

Psihosocialna pomoč

V MC ZoS bodo v sodelovanju z DPM bomo spet nudili brezplačno psihosocialno pomoč. Tokrat za otroke in mlade med 7 in 25 let. Individualna svetovanja bodo potekala ob sredah vsakih 14 dni po eno uro, izvajala pa jih bo Helena Ditar, spec. psihoterapije. Obvezne prijave na ta e-mail.

MC ZOS Kahoot! Liga

Prva MC ZOS Kahoot! Sodeluje lahko čisto vsak. Edino kar mora storiti je to, da se na vse kvize prijavi pod istim imenom oz. vzdevkom, da se lahko poteguje za nagrade. Kvizi potekajo vsak četrtek od 10. do 22. ure. Več pa si lahko prebereš na tej povezavi.

Zosko

»Čeprav sem trenutno virtualen, sem še vedno vsak dan zate tu, da ti pomagam. Piši mi na info@mczos.si ali pa me pokliči na +386597 32 032 ali 040 699 097, če me potrebuješ,« pravi Zosko.

Virtualni dnevni center

Vsak petek med 18. in 21. uro se vsi, ki jih zanima, dobijo v Virtualnem dnevnem centru na Discordu. Pridružite se lahko na tej povezavi.

Savus

Foto: arhiv MC ZoS