PP Trbovlje

V ponedeljek, 2. oktobra, se je zgodila prometna nesreča, v kateri je neznanec trčil v parkirano vozilo in s kraja pobegnil. Okrog 12.30 ure se je na policiste obrnil oškodovanec, ki mu je neznanec vlomilv vrtno uto in iz nje odnesel več kosov električnega orodja. Za storilcem še poizvedujejo. Prav tako iščejo tatu, ki je včeraj v trgovini ukradel stranki denarnico, in storilca, ki je popoldne vlomil v stanovanjsko hišo v gradnji ter iz nje odtujil več kosov orodja.

PP Hrastnik

Za okoli 150 evrov je neznanec oškodoval lastnika vozila, ko mu je na avtu poškodoval dve pnevmatiki. Za okoli 100 evrov je neznani storilec oškodoval lastnika počitniške prikolice, ker mu je poškodoval steklo na njej. Včeraj je bila oškodovana tudi lastnica vikenda na območju Hrastnika in to za 200 evrov. Neznanec je na vikendu poškodoval vrata in okna.

Na policiste se je obrnila tudi oškodovanka in prijavila prometno nesrečo, ki se je zgodila pred tremi dnevi. Neznani voznik je tedaj trčil v vozilo, ki ga je vozila, nato pa pobegnil. V nesreči je nastalo za okrog 100 evrov škode.

PP Zagorje ob Savi

Policisti iščejo lopova, ki je 29. septembra iz garaže oškodovanca ukradel pet motornih žag in ga s tem oškodoval za približno 450 evrov, nato pa dejanje ponovil in iz garaže oškodovanega ukradel tri motorne žage v vrednosti 1500 evrov. Policisti iščejo tudi lopova, ki je od 10. do 18. avgusta iz kolesarnice stanovanjskega bloka ukradel skiro.

Dopoldne so kaznovali voznico, ki je zaparkirala drugo vozilo. Popoldne pa so zavarovali cesto v križišču proti železniški postaji, v katerem je obstalo pokvarjeno tovorno vozilo.

ZT

Prejšnji članekZnan trboveljski kandidat za Državni svet
Naslednji članekBrcnili so rasizem