V torek, 6. decembra, so v VDC Zasavje v Zagorju pripravili dan kot iz sanj. Potrudili so se in pripravili za vse udeležence tri presenečenja, ki so več kot  uspela. »Tako, da se nam je še sonce nasmejalo,« je povedala po prireditvi direktorica VDC Zasavje dr. Špela Režun.

Z nosilkami naslovov Miss Slovenia for Miss World, otroki iz Vrtca Zagorje (vrtec Smrkci: skupine Marijane, Andreje in Nike) so okrasili našo VIP (vključujočo, inovativno, povezujočo) smreko. Zraven so skupaj zapeli in zaplesali z glasbenima gostoma Dejanom Dogaja in Sašom Gačnikom – Svarogovom.

Za največje presenečenje je z obiskom poskrbela novo izvoljena predsednica Nataša Pirc Musar, ki formalno nastopi svoj mandat 23. decembra 2022. »Zaželeli smo ji, da nas s “svojim motorjem” popelje v VIP – vključujočo in povezano slovensko družbo za vse,« je zapisala po prireditvi dr. Špela Režun.

Pri prireditvi so zaposlenim v VDC Zasavje pomagali Občina Zagorje ob Savi z županom Matjažem Švaganom in Občina Hrastnik z županom Markom Funklom , nosilka licence za miss Slovenije Jelka Verk, samostojni podjetnik Boštjan Zupan – Zupi.

 

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekZlata Vrtnica 2022 društvu Calvodas
Naslednji članekStiska s parkiranjem na železniški postaji