sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Požunova in Zupančič zmagala

Tekmovanje je potekalo v vseh kategorijah, od cicibanov in cicibank do članov in članic. Udeležilo se ga je kar 211 tekmovalcev. Skakalci in skakalke iz SK Zagorje so dosegli zavidljive rezultate. V članski konkurenci sta obe zmagi ostali doma. Med članicami je zmagala Katja Požun, med člani pa je doma ostala kar dvojna zmaga. Prvi je bil Miran Zupančič, drugi pa Ernest Prišlič. Med člani je bil četrti Andraž Pograjc, osmi Tomi Jovan, desetih Rok Juvančič, 14. David Zupanec, 15. Matej Vozelj in 17. Vid Rotar.
V pokalu Cockta so člani domačega kluba osvojili tri stopničke. Med dečki do 14 let je zmagal Matija Prosenc pred Mihom Lipovškom Ročnikom, peti je bil Taras Tratnik. Med deklicami do 15 let je bila Lara Logar tretja. Med dečki te starosti pa je Žiga Zagorec osvojil 23. mesto.

Tudi drugi člani kisovškega kluba so dosegli lepe uspehe. Med dečki do 13 let je bil Lovro Peitl drugi, prav tako Dominik Zupanec v leto mlajši konkurenci. Med dečki do 11 let je Anej Razpotnik zmagal. Zmagala je tudi Katarina Pirnovar med deklicami v tej starostni kategoriji, Tinkara Mlekuš je bila šesta. Med dečki do 10 let je bi Val Ostrožnik 19. Odlično so skakali tudi najmlajši. Cicibanka Ula Vodlan je zasedla 2. mesto, med cicibani pa je bil Damijan Zupanec drugi, Lovro Percl Seručnik tretji, drugi pa so dosegli naslednje rezultate:  7. Anže Bantan, 8. Tej Logar, 12. Nik Lukmar, 15. Jurij Zagorec, 26. mesto Gal Izgoršek.

JK

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor