ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Poziv pričam prometnih nesreč

Oplazil avtobus
Včeraj, 23. maja, se je okrog 7.20 ure na avtobusni postaji pred OŠ Trbovlje pripetila prometna nesreča, ki jo je zaradi nepravilnega premika povzročil neznani  voznik  Fiat Punta, temno sive barve, starejše izvedbe. Slednji je trčil  v  avtobus in s kraja odpeljal ne da bi se ustavil. Materialna škoda znaša 100 evrov, v dogodku pa ni bil nihče telesno poškodovan.

Policisti naprošajo  vse,  ki  bi  imeli kakršnekoli informacije o pobeglem vozniku, da to sporočijo na številko 113 ali na Policijsko postajo Trbovlje na št. 03/565-31-50.

Trčil v peško

Včeraj zvečer se je  na Policijski postaji Trbovlje zglasila 31-letna občanka in prijavila, da je bila udeležena v prometni nesreči. Z zbranimi obvestili je  do  sedaj  znano,  da  je do prometne nesreče prišlo okoli 10.30 ure na parkirišču pred Strojno tovarno Trbovlje na Vodenski cesti, kjer je neznani voznik  neznanega  manjšega  osebnega  avtomobila, srebrne barve, zapeljal vzvratno  in  trčil  v  peško, da je ta padla po tleh. Ker peška ni bila poškodovana  in  na  vozilu  ni nastala materialna škoda, sta se udeleženca dogovorila in razšla, ne da bi si izmenjala podatke. V večernem času pa je peška zaradi bolečin iskala zdravniško pomoč.

Zaradi  razjasnitve  okoliščin  prometne  nesreče policisti naprošajo voznika, da se zglasi  na  Policijski  postaji  Trbovlje.  Prav tako pa vse, ki bi karkoli vedeli  o prometni nesreči, da to sporočijo na številko 113 ali pokličejo na Policijsko postajo Trbovlje na št. 03/565-31-50.

ZT

Isti avtor