Poziv očividcem nesreče na Trgu revolucije 22 v Trbovljah
Policisti so  bili v sredo, 21. junija okoli 19. ure obveščeni o prometni nesreči na Trgu revolucije (pri hiši št. 22), v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa s sopotnico in voznik osebnega vozila. Voznik in sopotnica sta pri tem padla po tleh in se lažje poškodovala ter nato sama iskala zdravniško pomoč, voznik osebnega vozila pa je s kraja  odpeljal neznano kam.

Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma Policijsko postajo Trbovlje, ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma na anonimni telefon 080 1200.

V prometni nesreči v Zagorju se je poškodoval otrok

V sredo, 21. junija, se je v prometni nesreči v Zagorju poškodoval otrok. Policisti so na kraju dogodka ugotovili, da je povzročitelj zaradi prekratke varnostne razdalje s prednjim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki je v križišču zavijalo levo in se je ustavilo. Pri tem se je poškodoval otrok v vozilu udeleženca, ki so ga z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje. Na vozilih je nastalo za 1500 evrov škode. Policisti so povzročitelju na kraju izrekli globo.

ZT

Prejšnji članekIzdelovali nakit
Naslednji članekDišalo bo po sivki