Kaj počnemo: nekaj dni, tednov ali celo mesecev ponavljamo pozitivne afirmacije, silimo sebe in svoje telo, v nekaj, kar ni v skladu z našimi vibracijami. Nekaj časa nam celo uspeva, a ko nam neha, se zgodi to, da smo še bolj frustrirani, jezni nase, ker nam ni uspelo, se krivimo in vrnemo v prejšnje stanje. In z našim spreminjanjem sebe in svojega življenja ni nič.
Še več, jezni smo na vsakogar in vse, ki so srečni in veseli, ter vse metode »osrečevanja in pozitive«, ki obstajajo na tem svetu.

zana-zasavc-net-accessKaj je šlo narobe? Preprosto, naše misli, razmišljanja, mišljenja, obsodbe, obtožbe, zaključke, ki jih imamo o sebi in drugih, smo preprosto potisnili v kot, medtem ko smo afirmirali. Ko nam to ni šlo, so ta izbruhnila nazaj. V še večji magnitudi.

In kako naprej? Preden se lotimo spreminjanja in uvajanja novega, je treba izbrisati in očistit staro. Tudi nova hiša ne bo dolgo stala na starih, razpokanih temeljih, mar ne? S tem, ko brišemo stare stvari, brišemo energijsko podporo, ki stoji za tem vsem. Dokler mi tega, kar želimo spremeniti, doseči, izpolniti, narediti, ne podpremo z namero in energijsko podporo, se ne bo zgodilo nič, kljub našemu največjemu trudu.

zana-zasavc-net-sprostivevTudi sama sem poskušala marsikatero metodo, a dokler nisem začela s čiščenjem starega, se ni zgodilo nič. Najprej sem bila učenka. Ko sem videla sama na sebi rezultate, sem se odločila, da to terapijo izvajam tudi sama. Pa ne samo izvajam, ampak tudi učim. V Sloveniji in izven meja.

Če želite izvedeti kaj več o tem, nas kontaktirajte.

 

Vaša ZANA
https://www.facebook.com/events/1182152158493710/