PP Trbovlje
Policiste so obvestili o kršitvi javnega reda in miru, ko je oseba, ki je policistom znana, udarila občanko. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli prekrškovni postopek.

V naselju Ostenek so policisti PP Trbovlje pri pregledu terena našli nasad konoplje. Najdenih je bilo več kot 500 sadik (natančneje 519), med 30 in 90 cm višine, sadike pa so v slabem stanju. Policisti so rastline poželi in bodo uničene, v zvezi najdbe pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

PP Zagorje ob Savi
Danes, okrog 5. ure zjutraj, so policisti obravnavali prometno nesrečo na lokalni cesti čez Ruardi. Voznik osebnega vozila je zaradi vožnje preblizu desnega roba izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini 2000 evrov, voznik pa v nesreči ni utrpel telesnih poškodb. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Včeraj okrog 10.30 ure so policisti posredovali v Kisovcu zaradi prijave kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Pri ogledu niso ugotovili prekrška.

ZT