Požar, ki ga je neznanec zanetil v soboto, 23. aprila, v Trbovljah, je terjal veliko materialno škodo. Neznanec je zanetil vsebino kontejnerja, a ogenj se je razširil na tri vozila, parkirana poleg. Dve vozili sta povsem uničeni, ocenjena škoda znaša 15.000 evrov. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.
V nedeljo je trboveljskim policistom občanka sporočila, da je na igrišču pod blokom na Šuštarjevi koloniji našla nekaj injekcijskih igel, že v petek pa so Trboveljčanu policisti zasegli snov, za katero so sumili, da je konoplja.

Policisti so v petek, 22. aprila, dvakrat obravnavali poškodovanje parkiranega vozila na zagorskih parkiriščih. Povzročitelje še iščejo. V soboto se je, prav tako v Zagorju, zgodila prometna nesreča z lažjimi poškodbami. Voznik, ki je vozil preblizu roba vozišča, je zapeljal v betonski jarek. Pri tem se je ena oseba lažje poškodovala in sama poiskala zdravniško pomoč, vozniku pa so policisti izrekli globo. Občanu, ki je imel pri sebi neznano belo snov, pa so mu to zasegli in jo poslali v analizo. Tudi v nedeljo se je v Zagorju zgodila prometna nesreča, tokrat le z materialno škodo, ki pa je znašala okrog 2000 evrov. Tudi tokrat je nesreči botrovala vožnja preblizu desnega roba vozišča, zaradi česar je voznik izgubil kontrolo nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Policisti pa so mu nato zaračunali še globo.

V Hrastniku so policisti preživeli mirnejši vikend. Posredovali so le v nedeljo ob 1. uri zjutraj zaradi preglasne glasbe v stanovanju. Kršitelju so izrekli opozorilo.

ZT

Prejšnji članekNina Pavšek navdušila v Srbiji
Naslednji članekŠarhov pohod