Hrastnik
Včeraj so malo pred 12. uro policisti posredovali na kraju nesreče na
Novem Logu v Hrastniku. V nesreči je nastalo za okrog 150 evrov materialne
škode.

Zagorje

Zagorski policisti so v petek, 10. marca, prejeli obvestilo o vlomu v stanovanjsko hišo. Dogodek še vedno preiskujejo.

V soboto, 11. marca, so preiskovali vlom v delavnico občana. Ugotovili so, da oseba, ki je vstopila v delavnico, iz nje ni ničesar odnesla, občan pa zoper to osebo, ki jo pozna, ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja kršitve nedotakljivosti stanovanja.

V nedeljo, 12. marca, je neznana oseba popoldan na bankomatu v Kisovcu pri dvigu pozabila večjo količino denarja. Policisti so denar prevzeli in ga bodo hranili do ugotovitve lastnika. Prav tako popoldan je na lokalni cesti Konjščica – Rodež kolesarja med vožnjo ugriznil pes, zaradi česar je kolesar padel. Policisti informacije še zbirajo, o ugrizu pa so obvestili tudi pristojno Veterinarsko upravo Republike Slovenije.

Trbovlje

V petek, 10. marca, je neznani voznik na parkirnem prostoru trčil v parkiran avtomobil in poškodoval zadnji odbijač. Približno dve uri kasneje se je zgodila še ena prometna nesreča. To je povzročil pešec, ki je vozišče prečkal, ko je na semaforju v njegovi smeri hoje svetila rdeča luč. Pri tem je vanj trčil voznik osebnega avtomobila. Pešec v prometni nesreči ni bil poškodovan. Policisti so mu izrekli globo.

V soboto so zaradi poslušanja preglasne glasbe kršiteljici izrekli globo.

V nedeljo zvečer so trboveljski policisti zasegli prepovedano drogo – konopljo. Sledi hitri postopek. Ženski, ki je kršila nočni red in mir, so izrekli globo.

ZT

Prejšnji članekNa Karitas, v zabojnike ali v trgovino
Naslednji članekTokrat pa bidon