PP Trbovlje
V četrtek, 24. avgusta, so policisti okrog 9. ure pridržali kršitelja, ki je pijan oziroma pod vplivom psihoaktivnih substanc razgrajal v stanovanju in se ni pomiril niti, ko so ga policisti opozorili.

Okoli 16. ure je Trboveljčan policiste obvestili, da je nekdo vlomil v njegovo stanovanje, vendar pa iz njega ni ničesar odnesel. Policisti so po pregledu denarno kaznovali prijavitelja, ker se je izkazalo, da je pri naznanitvi prekrška lagal.

PP Zagorje

V Orehovici na Izlakah se je v četrtek zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila tovorno in osebno vozilo. Policisti so po posredovanju plačilni nalog izdali obema kršiteljema.

Plačilni nalog so izdali tudi vozniku, ki je vozil pod vplivom alkohola. Poleg tega so kršitelju odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Na zagorsko policijsko postajo se je včeraj zglasil tudi lastnik vozila in policistom prijavil, da mu je nekdo ukradel avto. Policisti so takoj pregledali širšo okolico, kjer naj bi bilo vozilo parkirano, in ugotovili, da vozila ni nihče ukradel. Parkirano je bilo namreč ob objektu, le na drugem mestu kot je mislil lastnik.

PP Hrastnik

V Hrastniku pa so policisti 24. avgusta ob 8.20 uri prejeli prijavo,  je nezavarovan pes napadel  drugega psa. Policisti so o tem obvestili veterinarja, ki je prišel po psa, našli pa so tudi lastnika, zoper katerega bodo ustrezno ukrepali.

Hrastniški policisti so ob 19.40 uri posredovali tudi na Izlakah, kjer so plačilni nalog izdali sosedu, ker je ta žalil in vpil na sosedo.

ZT

Prejšnji članekPlavali v Strunjanu
Naslednji članekTik pred vpisom