torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Poškodovana pločevina in najden denar

V Zagorju so v petek našli denar na bankomatu, nameščenem na objektu trgovine na Cesti 9. avgusta. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o lastniku. Prav tako v petek so posredovali po obvestilu, da je na mestu za invalide nepravilno parkirano vozilo. Na policijski postaji hranijo tudi mobilni telefon znamke Samsung, črne barve, ki so ga v soboto našli v gostinskem lokalu. V nedeljo popoldne so pri nadzoru prometa ugotovili, da je voznik avtomobila Renault clio vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog pa so mu odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil. Zoper njega bodo vložili obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče. Pri postopku so policisti še ugotovili, da je imel voznik na vozilu nameščeni dve različni registrski tablici, od katerih je bila ena evidentirana kot ukradena. Zvečer so bili obveščeni o zaparkiranem dovozu do garaže klicatelja. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.
Se je pa zvečer v Zagorju zgodila tudi prometna nesreča z materialno škodo in pobegom. Povzročiteljica prometne nesreče je zaradi neupoštevanja določil o pravilni strani in smeri vožnje trčila v parkiran osebni avtomobil, ki ga je nato odbilo naprej, trčilo je v drug parkiran avto, tega pa je prav tako odbilo naprej, kjer je trčilo v tretji parkiran osebni avto. Policisti so povzročiteljico izsledili in ji izrekli predpisano globo ter izdali plačilni nalog. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so ji  začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo ter zoper njo uvedli postopek o prekršku pri Okrajnem sodišču v Trbovljah.

Tudi v Trbovljah so imeli policisti delovni vikend. V petek dopoldne so bili  obveščeni o prometni nesreči z materialno  škodo  in pobegom, kjer je neznani voznik na parkirišču na Trgu Franca Fakina trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja. Prometna nesreča s pobegom se je zgodila tudi v soboto, kjer je neznani voznik na ulici Sallaumines trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja. Poškodovano vozilo so policisti obravnavali tudi v nedeljo. Ugotovili so, da je neznani storilec preko noči z neznanim, ostrim predmetom poškodoval lak vozila.  Popoldne pa so bili obveščeni o tem, da je neznanec prek noči poškodoval betonski kamen na vrtni uti na Hohkravtovi koloniji v Trbovljah

Hrastniški policisti še zbirajo obvestila o prometni nesreči, v kateri je v soboto padel motorist in se lažje poškodoval. V nedeljo dopoldne so obravnavali še prometno nesrečo z materialno škodo, v  kateri  sta  bila  udeležena  osebno  vozilo  in  tovorno vozilo. Ugotovili so,  da je do trčenja prišlo pri vzvratni vožnji voznika tovornega vozila v parkirano osebno vozilo na parkirišču.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor