sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Policisti v zdravstvenem domu

Trbovlje
V večernem času so policisti pri kontroli ustavili voznika osebnega vozila, pri katerem so ugotovili zakonsko nedovoljeno stopnjo alkoholiziranosti
(0.99 mg/l alkohola). Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog.

Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali prijavo občana, ki mu je neznani storilec iz odprtih prostorov novogradnje odtujil več predmetov in ga oškodoval za okoli 300 evrov. Policisti še zbirajo obvestila, obveščeno bo državno tožilstvo.

Policisti so prejeli prijavo občana, ki je po dvigu gotovine le-to pustil v reži bankomata. Ko se je vrnil, denarja ni bilo več in si ga je neznani storilec protipravno prilastil. Policisti še zbirajo obvestila, zoper storilca pa bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Ob tem policisti občane opozarjajo, naj bodo pri dvigovanju denarja na bankomatih pozorni in zbrani. V zadnjem času so na območju Zagorja ob Savi obravnavali kar nekaj takšnih primerov. V redkih primerih pošten najditelj denar prinese na policijsko postajo ali banko.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču. Ugotovili so, da je neznani voznik trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil osebne podatke. Zoper povzročitelja bodo ustrezno ukrepali.

Policisti so prejeli tudi prijavo občana, ki je naznanil tatvino okrasnih pokrovov iz parkiranega osebnega avta. Policisti še zbirajo obvestila, obveščeno bo tožilstvo.

Hrastnik

Policisti so nudili pomoč pri intervenciji v Hrastniku, v kateri je zdravstveno osebje zaprosilo za pomoč, ker se občanka ni pomirila. Občanka je bila predana zdravstvenemu osebju z asistenco policije.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor