ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Policisti iščejo Hrastničana

»Hrastničan Viktor Čavić je visok okoli 175 cm, črnih kratkih las, v noči na 2. 9. 2016, ko je zapustil zdravstveno ustanovo, pa je bil oblečen v trenerko bolnišnice in obut v copate. Obstaja možnost, da ima oseba pri sebi tudi orožje.
40-letnik je bil v preteklosti že obravnavan in obsojen za nasilna kazniva dejanja,« so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

»Glede na dejstvo, da je lahko oseba oborožena in da ima znake posttravmatskega stresnega sindroma, ne moremo izključiti nevarnosti tudi za okolico. Zato naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113.

Prav tako vsem svetujemo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo,« še sporočajo iz PU Ljubljana.

Policisti na območju Zasavja trenutno izvajajo vse aktivnosti za prijetje osebe. V aktivnosti so poleg policistov vključeni tudi policisti Generalne policijske uprave in policijski helikopter. Oseba naj bi bila danes opažena v Trbovljah. Iz Policijske uprave apelirajo na vse, ki so ali se znajdejo na območju, kjer policisti izvajajo aktivnosti, da upoštevajo navodila policistov (kljub temu, da območje ni posebej zavarovano s trakom).

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor