Za vse, ki boste del poletnih dni preživeli v mestu, v tem letu javni zavodi skupaj pripravljajo poletni program za vse generacije. Zavod za mladino in šport Trbovlje bo v poletnem času ob sredah aktiven na letnem kopališču, kjer bodo potekale različne športno-zabavne aktivnosti, občasno pa bo dogajanje popestril tudi DJ.

Četrtke smo namenili druženju v mestu, v naši kavarni in na naši strehi, kjer bodo v pozno popoldanskih in večernih urah potekali različni glasbeni, družabni in ustvarjalni dogodki (delavnice modrotiska, naravne kozmetike, reciklažnica – menjava rabljenih oblačil, foto razstave, glasbeni večeri itd.). Spremljajte naše objave na spletni strani www.zmst.si in na naših FB in IG profilih.

Poletju bomo pomahali v slovo najprej na letnem kopališču (v ponedeljek, 30. 8. 2021), pred ZMŠT pa v torek, 31. 8. 2021, v večernih urah, ko bo na stopnišču ob stavbi potekal tudi drugi del festivala Rdeči revirji. Zadnji poletni večer bomo popestrili s fotografsko razstavo in gledališko uro smeha.

Pridite, veseli vas bomo.

PR objava


 

Prejšnji članekBrezplačni tečaj angleščine
Naslednji članekDanes dogaja