Program MC ZoS bo tudi v letošnjem poletju pester. Kot med vsakimi počitnicami se spet vrača Čvekava kava, ki bo potekala vsak ponedeljek med 10. in 13. uro na terasi mladinskega centra, ob petkih od 15. ure dalje pa bo tudi med počitnicami odprt Dnevni center. Oba dogodka sta namenjena druženju in aktivnemu preživljanju prostega časa za mlade. Na Čvekavi kavi vas vedno pričaka tudi brezplačna ledena kava. Navadna kava, čaj, cedevita in prigrizki pa so v MC ZoS tako ali tako vedno na voljo.

Končno se vračajo tudi manjši in večji kulturni dogodki. Tako bo 7. julija in 11. avgusta na sporedu Kino pod zvezdami. 23. julija nas čaka Matr je smešn – večer stand up komedije, 13. avgusta pa prvi večji koncert po več kot letu dni. Na sporedu bo Mlada zagorska noč, nastopila bosta Hamo in Rudi Bučar, ki ju nestrpno pričakujemo že od lanske jeseni, ko so odpovedali koncert ob 10. obletnici mladinskega centra. Konec avgusta nas čaka še zasavski festival Rdeči revirji, ki bo vključeval glasbo, igro, stand up ter različne ustvarjalne in poučne delavnice. Rdeči revirji bodo v Zagorju potekali med 26. in 28. avgustom.

Tudi rekreirali se bomo. Spet bomo organizirali turnir trojk v odbojki na mivki, ki bo potekal v soboto, 31. julija, na igrišču v Šentlambertu. Vabljene ekipe iz celotne Slovenije. Lani se je odvijal finale med ljubljansko in prekmursko ekipo, letos pa se bomo pustili presenetiti. Spet se bomo podali tudi v kak hrib in se odpravili na kakšen aktiven izlet.

Seveda bodo potekale tudi različne delavnice. Reciklažnica, v kateri bomo iz starih obrabljenih oblačil izdelali nove uporabne predmete, bo potekala 14. julija in 18. avgusta. Še vedno nas čaka tudi ogromen del bele stene, ki ga imamo namen skupaj z našimi mladimi obiskovalci prebarvati, da bo naš mladinski center spet barvit.

Poleg vsega naštetega se bo odvilo še nekaj dogodkov. Več informaciji o zgoraj naštetih pa tudi o ostalih dogodkih Mladinskega centra Zagorje najdete na naši spletni strani, Facebooku in Instagramu @mladinskicenterzagorje.

PR objava