Julij se bo začel s poletnim taborom na Kalu, ki bo trajal od 1. do 3. julija. Udeleženci bodo taborili v šotorih in pri tem spoznavali naravo ter taborniške veščine. Odšli bodo tudi na pohod.
Počitnice bodo tudi športno obarvane – organizatorji za 3., 11., 18. in 25. pripravljajo športne aktivnosti, kot so košarka, odbojka in ostale igre z žogo, tek in ure rolkanja.

V torek, 4. julija, bodo otroci pod vodstvom inštruktorjev spoznavali osnove plesanja in se tudi sami lahko podali v plezalno steno »pod skalo«.

Med 6. in 27. julijem bodo potekali takoimenovani ustvarjalni četrtki, kjer bodo ustvarjali in igrali družabne igre.

Dva julijska četrtka bosta namenjena kopanju v Aqua Romi. V ceno je poleg prevoza in kopanja vključeno tudi sladkanje s sladoledom.

Tudi avgust bo minil v znamenju športa. Enako kot julija bodo tudi 3., 8., 22. in 29. avgusta igrali košarko, odbojko in ostale igre z žogo, tekli in se učili rolkati.

V torek, 3. avgusta, ter ob četrtkih, 10., 17., 24. in 31. avgusta, bo ustvarjalno in družabno – ponovno najbrž pripravljajo ustvarjalne delavnice in igranje družabnih iger.

Za 10 dni se bodo odpravili tudi na letovanje. Desetdnevno obdobje med 3. in 13. avgustom bodo preživeli v Poreču.

18. avgusta bodo obiskali Muzej iluzij in se po Ljubljanici popeljali z ladjico.

Zanimiv bo tudi zadnji avgustovski teden – 23. avgusta bodo obiskali taborniški dom na Frtici, kjer bodo dopoldne preživeli s taborniki Rodu temnega hrasta Hrastnik, 28. avgusta pa bodo obiskali Mišin dol na Kovku.

Poletne aktivnosti organizirajo Občinska zveza prijateljev mladine Hrastnik, taborniki Rod temnega hrasta Hrastnik, Kulturno – rekreacijski center Hrastnik, Večgeneracijski center Zasavje in Mladinski center Hrastnik.

ZT

Prejšnji članekDobili novo gasilsko vozilo
Naslednji članekNesreča v Trbovljah