ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Odlični kisovški strelci

Najmlajši strelci SD Kisovec so v Kidričevem nastopili v štirih disciplinah in dosegli vrhunske rezultate. V kategoriji cicibank je dosedanja državna prvakinja Nika Skubic ponovno zmagala in z zadetimi 187 krogi za en krog še popravila svoj lanski državni rekord. Tudi ostale strelke niso veliko zaostajale. Tessa Drnovšek je z zadetimi 167 krogi osvojila 5. mesto, Nika Piskar 6. mesto (165 krogov) in Leja Piskar 13. mesto z zadetimi 154 krogi.
Vsa omenjena dekleta so s svojimi uspehi osvojile tudi naslov ekipnih državnih prvakinj.

Ekipni državni prvaki pri pionirjih so prav tako postali kisovški strelci Nik Kralj, Gašper Judež in Simon Škoberne. Nik Kralj je posamično osvojil osmo, Gašper Judež enajsto in Simon Škoberne šestnajsto mesto. 

V kategoriji pionirk je aktualna pokalna zmagovalka Tija Šiles z zadetimi 181 krogi osvojila 7. mesto in samo za dva kroga zaostala za tretjeuvrščeno. Šilesova je slavila veliko zmago in osvojeni naslov pokalne prvakinje v svoji kategoriji 17. marca v Kidričevem na tako imenovanem Pokalu prijateljstva. Tam je društvu prinesla prvo pokalno zmago v zgodovini njegovega delovanja.

Tudi ostali tekmovalci so na državnem prvenstvu suvereno nastopili. V društvu so jim po tekmi čestitali in dodali, da jih čaka še zaključek regijske lige ter Kekčevega pokala, na katerih se prav tako nadejajo vrhunskih rezultatov.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor