sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Pokal Zagorja v roke Pograjcu

Skakalci in skakalke iz SK Zagorje so dosegli zavidljive rezultate. Pokal Občine Zagorje pa je tako šel v roke domačinu Andražu Pograjcu, ki je zmagal v tekmi članov na veliki skakalnici (HS 55) v kisovškem skakalnem centru. Drugo mesto je med člani osvojil Ernest Prišlič, tretje pa Miran Zupančič, oba člana domačega kluba. Taras Tratnik je osvojil med člani deveto mesto. Med članicami je Lara Logar dosegla drugo mesto.

Med dečki do 15 let si je Lovro Peitl priskakal drugo mesto, v leto mlajši kategoriji je bil Anej Razpotnik četrti, Dominik Zupanec pa šesti. Med 13-letniki pa je Anej Razpotnik zmagal.

Dobro so skakali tudi dečki do 11 let starosti. Damjan Zupanc je osvojil 4. mesto, Lovro Percl Seručnik 6., Tej Logar 8., Lovrenc Pirnovar 9., Anže Bantan 13. in Tilen Bizjak 14. Med dečki do 10 let pa je bil drugi Tej Logar, četrti Tilen Bizjak in peti Anže Bantan.

Tudi punce niso nič zaostajale za fanti. Med deklicami do 13 let je Katarina Pirnovar zmagala, Tinkara Mlekuž je bila četrta, Maša Šutar pa peta. Med deklicami do 11 let je tretje mesto osvojila Klara Jerman. Med cicibankami do 9 let pa je Ula Vodlan zmagala, Daša Volaj pa je bila četrta.

JK

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor