petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Pokal 3. julij

Tekmovanja so se poleg domačinov udeležili tudi strelci iz Trbovelj, Kisovca, Vrhnike, Vojnika in Juršincev. Ekipa iz Kisovca je z 532 krogi dosegla najvišji rezultat ne tekmi in tako osvojila prehodni pokal – rudarsko svetilko. Najvišji rezultat (182 krogov) je med posamezniki dosegla domačinka Valerija Tišler, ki je prejela posebno nagrado. Najboljše ekipe so osvojile pokale, posamezniki medalje, vsi tekmovalci, pa so prejeli praktične nagrade donatorjev.
Tekmovalci so bili razvrščeni v različne kategorije. Domačini so osvojili dva pokala in  pet medalj. Ekipa mlajših pionirjev z naslonom je v sestavi Žan Napret, Dejan Mrak in Žan Čeperlin osvojila tretje mesto, ekipa veteranov v sestavi Mojca Vučilovski, Danijel Lisec in Žarko Milič pa je bila druga.

Med posamezniki sta si zlato medaljo pristreljali Valerija Tišler in Mojca Vučilovski, srebrno Zala Logar, bronasti pa Lučka Holešek in Špela Polak. Ostali domačini, ki so tekmovali, so osvojili naslednja mesta: 5. Danijel Lisec, 12.  Žarko Milič, Urška Tišler in Žan Napret 4. mesto, Dejan Mrak 8. mesto, takoj za njim se je uvrstil Žan Čeperlin.

JH

Previous article
Next article

Isti avtor