Zasavski tednik je časopis, ki ga dobijo vsa gospodinjstva v Zasavju. Marsikomu polepša dan, ko ga prebere. Zasavski tednik izdaja Zavod Savus, tudi izdajatelj spletnega časopisa Zasavc.net.
Mesec podpore Zasavskemu tedniku

Junij je mesec podpore Zasavskemu tedniku. Nekaj več o tem, zakaj smo se odločili prositi za podporo, lahko preberete tukaj.

Časopisa si mnogi ne morejo privoščiti, berejo pa radi. Dva evra, kolikor bi stala številka časopisa, bi bila zanje pač previsoka ovira. Zato se nam zdi prav, da je časopis brezplačnik. Kar pa seveda ne pomeni, da nič ne stane. Z iztrženimi oglasi pokrijemo pripravo, tisk in raznos časopisa. Ne ostane pa dovolj za popolno pokritje vseh stroškov. Še manj pa za obogatitev časopisa, razširitev za štiri strani, kar bi bila nujno, saj bi radi ohranili zdravo razmerje med vsebinskim in oglasnim delom časopisa.

Kako nakazati podporo

Če menite, da Zasavje potrebuje Zasavski tednik in ga želite tudi finančno podpreti, je odgovor enostaven. Stopite na Delavsko hranilnico v Trbovljah, Hrastniku ali Zagorju ter enostavno povejte, da bi radi nakazali podporo našemu časopisu. Prijazni bančni uslužbenci bodo s pomočjo QR kode uredili vse ostalo.

024-zavodsavusqrkoda

QR kodo (zgoraj) lahko posredujete prek mobilnega aparata, natisnjena je na zadnji strani Zasavskega tednika (kjer jo lahko izrežete), na voljo pa je tudi pri vseh zasavskih bančnih poslovalnicah Delavske hranilnice v Zasavju.  Nakažite vsaj 1 (en) evro podpore, lahko pa seveda tudi več. Tako bomo vedeli, da ste z nami, da vam ni vseeno, da časopis redno prihaja v vaš dom. Provizije ne boste plačevali, za to smo poskrbeli mi.

V drugih bančnih poslovalnicah lahko podporo Zasavskemu tedniku nakažete na naš tekoči račun SI56 6100 0000 7268 945. Podpornike objavljamo v Zasavskem tedniku. Če ne želite objave, na položnico napišite: ne želim objave.

Uredništvo