nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Podjetje Ahac nagrajuje

Začetki
Začetki podjetij Ahac A&R in Ahac inženiring segajo dobrih 30 let nazaj, ko je v skromnih prostorih in s skromnimi sredstvi pričel z dejavnostjo samostojnega podjetnika Anton Ahac. Z vztrajnim in marljivim delom, predvsem pa s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pri krovsko-kleparskih delih, si je pridobil zaupanje ljudi. Svoje znanje je prenesel tudi na zaposlene, ki so svoje delo vse od začetka opravljali kvalitetno in z občutkom odgovornosti.

Zaradi širitve dejavnosti in povečanega števila zaposlenih se je odločil za nadaljevanje v spremenjeni organizacijski obliki. Tako je najprej nastalo podjetje Ahac A&R in nato po upokojitvi Antona Ahaca še podjetje Ahac inženiring, ki ga uspešno vodi sin Robert Ahac. Danes podjetji nudita zaposlitev številnim delavcem iz Trbovelj pa tudi iz Zagorja in Hrastnika. Njihove storitve koristijo številna večja in manjša podjetja v Zasavju in Sloveniji, pa tudi zasebniki, ki najbolj cenijo hitro, strokovno in kakovostno opravljeno delo.

Kakovostna ponudba

Glavna dejavnost podjetja Ahac A&R je proizvodnja in montaža PVC stavbnega pohištva, glavna dejavnost podjetja Ahac inženiring pa so krovsko-kleparska dela.

Osnovno dejavnost so v letu 1996 zaokrožili tudi z zidarskimi storitvami. Izvajajo tudi priklope na kanalizacijski priključek, leta 2004 so pričeli opravljati vodovodne inštalacije. Ahac inženiring ponuja tudi dobavo in montažo kopalnic na ključ. Njihova ponudba je celovita. O njej lahko več preberete v novem časopisu Zasavski tednik. Ne spreglejte še, saj podjetje Ahac poleg popustov bralcem ponuja tudi nagrado. Seveda, boste morali zanjo pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje. Poiščite ga v Zasavskem tedniku.

(pr objava)

Isti avtor