Še prej so vrgli plesalko preko starega Fiata. Predstavila se je slovenska reprezentanca v cheerleading plesu, igrali so Kingstoni in še prej se je predstavilo kae 588 plesalk in plesalcev iz cele Slovenije, ki se ukvarjajo s cheerleadingom in cheer plesom.

Samantha. Foto: arhiv ŠKD Feniks
Samantha. Foto: arhiv ŠKD Feniks

Ena od najbolj zanimivih stvari jubilejnega Rom pom pona je bil stari fiat, ki je stal sredi dvorane. Ne zaradi rje in stare oblike avtomobila, ki jo večina mladih tekmovalcev ni še nikoli videla. Zaradi tega, ker so se okrog njega postavili člani ŠD Ares iz Maribora. Na eni strani nekaj, na drugi strani še nekaj. In tisti, ki so bili na eni strani, so dvignili malo Samantho Kralj, jo zanihali … Kar naenkrat je Samantha poletela nad avtom, naredila salto in … Uffff … Poglejte si posnetek.

Ekskluzivno za naš spletni časopis Zasavc.net je Samantha Kralj po prireditvi povedala: »Seveda me je bilo malo strah. Ampak, šlo je vse po sreči in vse skupaj smo izpeljali tako, kot smo trenirali. Ko mi je trener pred časom dejal, kaj bi ušpičili na Rom pom ponu tule na Dolu pri Hrastniku, sem se strinjala. Trenirali smo tako, da so me soplesalci metali preko švedske skrinje. In očitno smo skok odlično zvadili.« Mariborčanka se je prijetno nasmejala in odhitela proti domu. Za pogum je prejela ogromno čestitk. Prav gotovo bo kakšna od čestitk odletela v naročje leteče Štajerke tudi po naši objavi.

MP