Učenke Plesne šole Kattan, med katerimi so tudi zasavske plesalke, so se 22. in 23. aprila pomerile na pokalnem turnirju v hiphopu, 13. in 14. maja pa na pokalnem turnirju v plesu disco dance.
V disciplini hip hop se je med mladinkami Špela Knez Lazar uvrstila na 55., Kiara Marn pa na 56. mesto. Med pionirkami je bila Nika Skubic 12.

Boljše uvrstitve so dekleta dosegala na turnirju v plesu disco dance. Med članicami se je na prvo mesto uvrstila Ema Turnšek, drugo mesto si je priplesala India Karlatec, Pia Vrbovšek Plahutar in Nika Leskovar pa sta se uvrstili na četrto mesto. V parih sta na najvišjo stopničko stopili India in Siria Karlatec, na drugo mesto sta zaplesali Pia Vrbovšek Plahutar in Ema Turnšek, tretje mesto pa sta osvojili Nika Leskovar in Lina Ševerkar.

Učenke plesne šole Kattan so plesale tudi med mladinkami. Drugo mesto je osvojila Tajda Velikonja, tretje pa Anja Leskovar. Tia Brance je končala na sedmem mesto, Neja Turšek je bila 10., Ana Šegota 12., Živa Pustatičnik 16., Ana Markelj 17., Žana Grabnar 18., Taja Čerčnik 19., Tia Pungartnik pa 22. V parih sta Tajda Velikonja in Anja Šegota osvojili prvo mesto, Anja Leskovar in Anja Tori sta bili drugi, Tia Brance in Neja Turnšek četrti, Nives Moneta in Nana Pavšek šesti, Tia Pungartnik in Taja Čerčnik sedmi, Pika Naglav in Klara Kovač pa deveti.

V kategoriji solo pionirk je Ana Vita Lupše osvojila prvo mesto, Laura Vrbovšek Antloga, Kiara Vodišek in Alya Slak Krznarič pa so si priplesale 10., 11. in 15. mesto. V parih sta bili najboljši Lea Leskovar in Ana Vita Lupše, ki sta osvojili prvo mesto, Tia Vodenik in Eva Jurečič pa sta bili peti.

V kategoriji malih skupin so med pionirkami v plesu disco dance Mini dive osvojile četrto mesto.

Pomerili so se tudi v plesu street dance. Posamezno je med mladinkami Eva Leskovar zaplesala na 12. mesto. V parih sta bili Eva Leskovar in Lea Leskovar 15., med pionirkami pa je Ana Vita Lupše osvojila prvo mesto.

ZT