četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Piknik DI Zagorje

Da vedno za dežjem posije sonce….velja kot pribito! Po naročenem lepem vremenu so se člani DI Zagorje v soboto, 15. junija, srečali na Klančišah.

Ker je bilo vse skupaj lepo organizirano tudi z avtobusnim prevozom in kosilom ter s pogostitvijo z domačimi sladicami, so se klopi pod “kozolcem” na Klančišah kmalu povsem zapolnile. Odziv je bil presenetljiv, saj se je zbralo preko 100 udeležencev.

Še pred kosilom nas je razveseljeval glas harmonike izpod prstov Jerneja Pikla, ki nas je z glasbo in dobro voljo zabaval vse do večera.

Po kosilu je sledilo prijetno druženje s plesom in igrami, ki so še dodatno popestrile vzdušje na pikniku. Vsakdo se je lahko pomeril v katerikoli igri, od »gluhega telefona« do tekmovanja v metanju podkvic, od boja za stol in vrtenja hula-hop obroča. Vsi sodelujoči so bili tudi nagrajeni.

Ob tem bi pa izrazila zahvalo Gostinskemu podjetju Trojane, Silvu Drametu (Grafs), Ursa d.o.o., Zavarovalnici Triglav in ostalim, ki ste mi pristopili naproti, da je bilo vzdušje nepozabno in da se je mnogim od nas vsaj za trenutek ustavil čas in narisal nasmeh na obraz!

Se vidimo znova in znova….

Nataša Sardinšek

Foto: DI Zagorje


 

Isti avtor