nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Pijan, oborožen, pa še neregistriran

Trbovlje
Okoli 20. ure so policisti obravnavali prometno nesrečo s poškodbami na glavni cesti  med Trbovljami in Zagorjem. Zaradi vožnje po levi strani vozišča jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. V nesreči sta se 2 osebi telesno lažje poškodovali in  sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v SB Trbovlje.

Zagorje

Policisti so pri kontroli prometa  ustavili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega prometnega dovoljenja oz. neregistrirano vozilo in pod vplivom alkohola. Prav tako je imel v vozilu orožje, ki ga je prevažal na nedovoljen način in s tem kršil določila Zakona o orožju. Vozilo so izločili iz prometa, orožje pa so mu zasegli. Uvedli so hitri postopek prekrškovnega organa, prav tako mu je bilo izrečenih več glob.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in s pobegom na območju PP Hrastnik na relaciji Hrastnik – Zidani Most. Neznani povzročitelj ni upošteval pravil srečanja, zaradi česar je prišlo do trčenja z vzvratnimi ogledali. Po povzročitvi prometne nesreče je voznik z neznanim vozilom rdeče barve z nezmanjšano hitrostjo odpeljal naprej brez da bi ustavil in nudil svoje podatke in podatke o vozilu. Za povzoročiteljem policisti zbirajo obvestila.

ZT

Isti avtor