ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Pester policijski vikend

Čez vikend so imeli policisti v Zasavju precej dela. Poleg rednih nalog so se veliko ukvarjali z drogami, glasno glasbo, nasiljem ter pijanimi in drogiranimi vozniki

PP Hrastnik

Petek, 19. 3. 2021

Okoli 12. ure so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, izvedli bodo ustrezen prekrškovni postopek.

Nekaj po 12. uri so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo. Policisti glede tega zbirajo tudi obvestila zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanim drogami, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Nekaj pred 13. uro so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, izvedli bodo ustrezen prekrškovni postopek.

Popoldan so policisti na območju Hrastnika na podlagi odredbe o hišni preiskavi opravili hišno preiskavo pri 51-letniku iz Hrastnika. Pri preiskavi so našli manjšo količino treh različnih snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Snovi so poslali v analizo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvesti in o tem vodijo prekrškovni postopek.

Sobota, 20. 3. 2021

Okoli 20.30 so policiste obvestili o glasni glasbi iz stanovanja. Kršitelju so izrekli opozorilo.

PP Trbovlje

Petek, 19. 3. 2021

Policista sta pri kontroli cestnega prometa ustavila voznika osebnega avtomobila. Po ugotovljenih simptomih sta odredila strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog. V primeru potrditve prisotnosti prepovedanih drog, bodo policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov podali obdolžilni predlog. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Sobota, 20. 3. 2021

Policista sta pri kontroli cestnega prometa ustavila voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.55 mg/L alkohola v izdihanem zraku. Kršitelj je dobil plačilni nalog, z vožnjo ni smel nadaljevati.

Nedelja, 21. 3. 2021

Policisti so intervenirali po klicu občana, da se je v stanovanju sprl s sinom. Kršen je bil javni red in mir, kršitelja čaka prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi

Petek, 19. 3. 2021

Okoli 22. ure so policisti dvema osebama zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, izvedli bodo ustrezna prekrškovna postopka.

Nedelja, 21. 3. 2021

Ponoči so policiste obvestili o glasni glasbi iz stanovanja. Kršitelj je prejel plačilni nalog.

PP Litija

Sobota, 19. 3. 2021

Popoldan so policisti posredovali zaradi nasilja v družini, kršitelju so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Nedelja, 21. 3. 2021

Okoli 17. ure je v Lazah pri Vačah prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen motorist. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola (1,0 mg/l) je zapeljal s ceste na travnato površino in padel. Pri padcu se je lažje poškodoval, odpeljali so ga z reševalnim vozilom. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bo deležen obdolžilnega predloga, zaradi vožnje z neregistriranim motorjem pa bo prejel plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor