Na zadnji reviji zasavskih pevskih zasedb, tokrat odraslih, je nastopilo sedem zasedb, vsaka s po tremi pesmimi. Nastopili so skupina deklet iz Kulturnega društva Echo Trbovlje, ki jih vodi zborovodkinja Katarina Marolt, na klavirju pa spremlja Tanja Božiček Simnovčič, moška vokalna skupina Un’ s Trbovl z zborovodjo Marjanom Knezom, pevsko društvo vokalna skupina Plavica Trbovlje z zborovodkinjo Karmen Lindič, zbor trboveljskega društva invalidov Knapovsko sonce z zborovodkinjo Katarino Marolt in glasbeno spremljavo harmonikarja Staneta Tomca ter ŽPZ KUD Svoboda Dol pri Hrastniku z Anjo Zalokar na čelu.
V goste je prišel ŽPZ KD Harmonija Ivančna gorica pod vodstvom Gabrijele Cedilnik. Solistka je bila Ivica Kocjan Anderlič, na klavirju je zbor spremljala Urška Petek. Kot zadnji je nastopil MPZ Svoboda Hrastnik, ki ga vodi Anja Zalokar.

Pesem se je veselo iskrila dobro uro in pol. In prav vsak nastop je bil pospremljen z iskrenim aplavzom. Večino publike so sestavljali glasbeni sladokusci. Člani pevskih sestavov, ki so čakali, da gredo na oder, ali pa so pravkar prišli z njega.

Revija je potekala pod budnim očesom strokovnega spremljevalca revije Gregorja Klančiča. Nastopajočim se je v imenu organizatorjev zahvalil predstavnik JSKD, OE Trbovlje Jan Pirnat. Prireditev je povezovala Lina Golotič.

Milko Plahuta

Prejšnji članekUkradli registrsko tablico
Naslednji članekPolicisti naprošajo očividce za pomoč