ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Perkmandeljc si mane roke

V teh dneh Perkmandeljc vsako jutro ob dišeči kavi najprej pregleda, če je prišla kakšna nova prijava za Zimski jamatlon, ki bo letos 3. decembra. Veseli se starih znancev in tudi novih obrazov jamatlonk in jamatloncev.

Doslej si je soboto, 3. decembra, na koledarju označilo že 175 udeležencev, ki so se prijavili v 45 ekipah. Prijavljenih je 93 jamatlonk in 82 jamatloncev. Poglejmo nekaj zadnjih prijavljenih ekip. Na Zimski jamatlon pridejo člani ekip: Zakonska skupina (2 ekipi), Rage Against the Croissant (Bes proti rogljičku, karkoli že to pomeni), Orgasmus+ Team (štirje fantje in punca – globji pomen imena Perkmandeljc že preiskuje), Doktoricam kemičar pa mnda knap (kje so se pa ti našli?), Tri krasne (itak), D si nouš kej naredu (no, da si res ne boš …), Bolj star, bolj nor (pa niso tako stari), Sinet (lepo, lepo), Lj tekači (dve ekipi, upamo, da ne bodo prehitri), Koline partija (morda prinesejo s sabo klobase 😊).

Prijavljeni jamatlonci prihajajo iz območja Zasavja (Hrastnik, Dol pri Hrastniku, Trbovlje, Dobovec, Zagorje, Izlake, Litija) in iz naslednjih krajev: Artiče, Bled, Borovnica, Buče, Gabrke, Grahovo pri Cerknici, Griže, Herinja vas, Jesenice, Kamnik, Koper, Kranj, Ilirska Bistrica, Laško, Laze, Laze v Tuhinju, Ljubljana, Loka pri Zidanem Mostu, Luče, Maribor, Medvode, Nova Gorica, Podčetrtek, Polzela, Ponikva, Preddvor, Slatina v Rožni dolini, Sovodenj, Stara Loka, Šempas, Verdun pri Uršnih selih, Vransko, Zdole, Zgornja Besnica, Zminec, Zreče, Žabnica.

Kim, Tania in Stephanie se bodo pripeljale na Jamatlon iz Proseka pri Trstu v Italiji. Iz ZDA pride Oceane, iz Francije Jeanne in Louis, iz Nemčije Lukas in Jakob, iz Španije pa Sergi, Fernando, Alexander, Javier in Irene. No, tam so doma, pridejo pa iz Ljubljane, kjer so na študentski izmenjavi.

Izkoristite priložnost in doživite enkratno adrenalinsko doživetje! Prvo soboto v decembru se spustimo v rudnik, kjer vas bodo čakali Perkmandeljc, knapi, različne ovire ter tovariško druženje.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor