Tekem za državno prvenstvo se je udeležilo tudi 7 skakalcev in ena skakalka iz SK Zagorje. Trener Zvone Pograjc je na skakalnico poslal tudi ekipo štiriperesne deteljice: dvanajstletnega Lovra Peitla ter trinajstletnike Matijo Prosenca, TarasaTratnika in Miho Lipovška Ročnika, ki se je uspešno pomerila s starejšimi vrstniki. Ekipa, ki je postala državni prvak v svoji kategoriji do trinajstih let že 6. februarja v Kranju, je tudi na domači skakalnici presenetila starejše vrstnike in ponovno zasedla prvo mesto. Tako so fantje postali dvakratni državni prvaki.
Med posamezniki se je izkazal Lovro Peitl, ki je osvojil bronasto kolajno med dečki, starimi do 14 let. V tej konkurenci je bil Tratnik četrti, Prosenc šesti, Lipovšek Ročnik deseti in Žiga Zagorec 32. Med dečki do 15 let pa je dosegel Vid Rotar 13. in David Zupanec 18. mesto. Med dekleti si je v konkurenci do 15 let Lara Logar priskakala deseto mesto.

Pokal COCKTA – Ljubno, HS-95

Istega dne pa je na prenovljeni skakalnici HS 95 na Ljubnem potekala tudi tekma za pokal Cockta . Med mladinci do 16 let je član SK Zagorje Tomi Jovan zasedel 7. mesto.

JK