Policisti v Trbovljah so včeraj obravnavali  kaznivo dejanje tatvine, ki se je zgodila med 1. in 4. aprilom. Neznanec je iz parkiranega vozila odtujil okrasna pokrova in s tem lastnika oškodoval za 150 evrov. Obravnavali so tudi kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Neznani  storilec je  med  2. in 3. aprilom na parkiranem vozilu poškodoval lak vozila in s tem napravil za 1.000 evrov. Med 28. 3. in  1. 4. pa je neznanec iz parkiranega vozila odtujil steklo zunanjega ogledala in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.
V Zagorju pa je ponoči s parkirišča nekdo ukradel kar celo vozilo, in sicer kombinirano, znamke VW transporter, reg. Št. LJ 26-1DM. Krajo je prijavil oškodovanec. Policisti so odšli na kraj in pričeli z zbiranjem obvestil. Zoper neznanega storilca bo podana kazenska ovadba na tožilstvo. Neznanec je na parkiranem vozilu poškodoval steklo zadnjih levih vrat in lastnika oškodoval za okrog 200 evrov.

Na regionalni cesti pri Kisovcu se je zgodila prometna nesreča, v kateri je prišlo do »oplazenja« med vozili. Nastala je manjša materialna škoda.

Ponovno pa sta občan in občanka po opravljeni transakciji na bankomatu pozabila denar v reži, ki pa ju tam ni počakal.

ZT