sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Parada učenja 2023

Parada učenja, ki poteka v okviru Tednov vseživljenjskega učenja, bo letos ponovno potekala na Cankarjevem trgu v Zagorju pred prostori Zasavske ljudske univerze. Rdeča nit Parade učenja je tokrat Evropsko leto spretnosti. Častni pokrovitelj Parade učenja 2023 je župan občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan.

V sredo, 24. maja, se bo na osrednjem dogodku predstavilo več kot 30 zasavskih društev, javnih zavodov in ostalih organizacij. V kotičku Spretnost je umetnost boste spoznali in preizkusili spretnosti, ki so povezane z ročnimi deli, s kulturo, glasbo, knjižno umetnostjo, likovnim izražanjem in vsem, kar sodi zraven. V kotičku Jaz sem in jaz bom se boste lahko sprostili, spoznali ideje za dobro počutje in gibanje, poklepetali s drugimi in krepili medosebne in večkulturne stike, spretnosti za izobraževanje in gradnjo kariere in t. i. znanja za življenje. Tehno-trajnost kotiček pa bo omogočal obiskovalcem različne vsebine, ki so povezane z digitalno pismenostjo in s trajnostnim načinom življenja.

V paviljonu na Cankarjevem trgu bo odrski del dogajanja dopolnjeval in podpiral vsebinske koncepte, ki bodo predstavljeni na stojnicah. V popoldanskem času pa bo potekala kulinarična delavnica, kateri bo sledila še predstavitev države Kazahstan. Na ogled bo tudi razstava tečajnikov tečaja Ustvarjam, torej sem …

Koledar prireditev TVU v Zasavju | 2023 | Zasavska ljudska univerza (zlu.si)

E-novičnik ZLU | številka 3 | maj 2023 by Zasavska ljudska univerza – Issuu

Savus

Foto: ZLU


 

Previous article
Next article

Isti avtor