torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Padla kolesarka, tatvina v trgovini

Trbovlje

  1. julij 2016

Dopoldne so policisti zasegli  vozilo večkratnem  kršitelju cestno prometnih predpisov in podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

  1. julij 2016

Policisti so dopoldan pri kontroli ugotovili, da Trboveljčan v cestnem prometu       vozi predelano kolo z pomožnim motorjem, zaradi česar je bilo odrejen izredni tehnični pregled, ki je potrdil, da je vozilo predelano. Zaradi tega so kolo zasegli in pričeli pisati obdolžilni predlog na sodišče.

Okoli 11.30 ure so policisti posredovali zaradi nepravilno parkiranega vozila pred garažo. Kršitelju so izrekli opozorilo.

  1. julij 2016

Okoli 11. ure so policiste obvestili, da je v Bevškem je padla kolesarka, ki  se je telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v bolnišnico. V nesreči se je lahko telesno poškodovala.  O okoliščinah prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila.

Nekaj pred 17. uro so  policiste obvestili, da je na relaciji Kum – Dobovec padel voznik motornega kolesa in se lahko telesno poškodoval. Policisti še zbirajo obvestila o okoliščinah prometne nesreče.

Neznani voznik je trčil v kolo s pomožnim motorjem, ki  je nato padlo in se poškodovalo. Za neznanim voznikom policisti še zbirajo obvestila.

Hrastnik

Preko vikenda so se policisti ukvarjali z naslednjimi zadevami:

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola (1,23 mg/l) in neveljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli osebno vozilo.

Obravnavali so  tatvino denarnice iz parkiranega osebnega vozila.

Posredovali so zaradi spora v gostinskem lokalu, kjer je eden od gostov večkrat udaril drugega, zbiranje obvestil še poteka.

Zagorje

  1. julij 2016

Policiste so obvestili o tatvini artiklov, ki so bili skladiščeni na dvorišču trgovine. Policisti še zbirajo obvestila, zoper neznanca bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policisti so intervenirali na javnem kraju, kjer se je nespodobno vedla mlajša ženska. Po razgovoru se je umirila in s kršitvijo prenehala. Policisti so izvedli ustrezen ukrep, nato pa kršiteljico napotili domov.

Policisti so prejeli prijavo o poškodbi parkiranega vozila na parkirišču. Ugotovili so, da je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, nato pa s kraja  odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil osebne podatke. Policisti še zbirajo obvestila.

  1. julij 2016

Občanka je na bankomatu NLB na Rudarski cesti v Kisovcu našla bankovec za

20 evrov in ga prinesla na Policijsko postajo. Lastnik, ki denar pogreša, ga lahko po končanem postopku prevzame na PP Zagorje ob Savi.

  1. julij 2016

Policisti so prejeli prijavo, da je neznani storilec z neznanim ostrim predmetom poškodoval parkiran osebni avtomobil. Policisti zbirajo obvestila, nato sledi ovadba na pristojno tožilstvo.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor