sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Padel s strehe

Zagorje
V sredo, 17. maja, je neznanec na parkirišču trčil v parkirano vozilo in pri tem poškodoval desni blatnik in zadnja desna vrata vozila. Oškodovancu je povzročil za okrog 200 evrov škode. Policisti o storilcu še poizvedujejo.

V četrtek, 18. maja, malo po 18. uri je v Padežu občan pri delu na nadstrešku izgubil ravnotežje in padel z višine okrog dva metra. Pri tem si je poškodoval nogo. Na kraju ga je oskrbela zdravniška ekipa in ga odpeljala v SB Trbovlje.

Okrog 15. ure se je na odcepu Zagorje-Trbovlje-Kotredež zgodila prometna nesreča. Policisti so ugotovili, da je povzročitelj vozil na prekratki varnostni razdalji in s prednjim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki se je pred njim ustavilo v križišču. Povzročitelju so izrekli globo.

Zdravniško pomoč je v četrtek iskal tudi občan, ki ga je znanec z roko večkrat udaril po obrazu. Policisti ga bodo zaradi suma kaznivega dejanja kazensko ovadili.

Hrastnik

Prometna nesreča se je v četrtek zgodila tudi na lokalni cesti Krnice – Hrastnik, pri čemer se je eden od udeležencem lažje telesno poškodoval. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

ZT

Isti avtor