nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

“Oukej, pod zemljo gremo.”

Objavljamo le del pisanja »plahe jamatlonke«, kot smo jo imenovali v uredništvu čisto za hec. Tokrat o tem, kako so jo kolegice prijavile na Jamatlon in  še kaj. Več najdete seveda na blogu na spletni strani našega Jamatlona.
»Šalo na stran, ujele smo zgodnjo, tisto najcenejšo prijavo. Torej je nekaj cekinov še ostalo. Za ženske stvari, pač. In časa za priprave še ogromno. Ampak sama se namesto s tako in drugačno vadbo začnem ukvarjati s strahom. Bolje rečeno z odpravljanjem ga. Ali vsaj zatiranjem. Začasnim. Za en dan. No, za pet kilometrov.

Oglašujejo ga kot rekreativni dogodek, torej … Par kilometrov z rekreativnim tempom odlaufaš, pri tem pa te ovira nekaj nalog. Šit. Upam, da bodo vsaj zanimive. Pregledam galerije fotografij – vsi nasmejani. Uf! Kako se lahko smejijo, ko pa se vse to še vedno dogaja pod površjem zemlje. Sigurno so jim plačali, da se režijo. Aja, Zasavc ne plača, zgledajo pristni. Spet palec dol. Je pa res, da še nihče ni tam tudi ostal. Jes, gor!« Tako piše Barbara Hanžič Visinski v svojem blogu na www.jamatlon.si.

Morda pa ni odveč tudi tole opozorilo. Le še do 23:59 imate čas, da prijavite ekipo po nižji ceni.

ZT

Isti avtor