sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Osvojili 17 medalj

Med 353 tekmovalci iz 44 slovenskih klubov je na 3. Pokalni tekmi Karate zveze Slovenije nastopil tudi Karate klub Trbovlje.

Med karateisti, ki so na tekmovanju zastopali trboveljski klub, sta bila nepremagljiva Kenan Isakovič in Marko Markuljevič. Oba sta osvojila zlati medalji.

V katah posamezno je edino medaljo osvojila Laura Božjak, in sicer srebrno v starostni kategoriji kadetinj. V katah ekipno so osvojili tri medalje. Najboljši so bili mlajši kadeti v sestavi Denis Šehič ter Marko in Uroš Markuljevič. Bronasti medalji sta osvojili ekipi malčkov v postavi Matevž Golob, Daniel Haralovič in Nik Mrgole ter deklice Žana Dolenc Čučnik, Cristina Korpar Žveglič in Zoja Vrtovšek. V športnih borbah so osvojili 13 medalj. Bronaste so si priborili Cristina Korpar Žveglič, Denis Šehič, Zak Škofljanc, Marko Markuljevič, Ervin Salkič in Domen Zidar. Na drugo stopničko zmagovalnega odra so se povzpeli Tilen Grivec, Timotej Korpar Žveglič, Erik Teo Košmrlj, Alen Isakovič in Ajdin Mujkanovič.

V Kanalu na Soči so barve kluba zastopali še Zoja Jug, Simona Češarek, Lara Salkič, Klemen Bizjak, Jure Ostanek in Matija Trošt Čebela.

V skupnem seštevku 3. Pokalne tekme Karate zveze Slovenije so Trboveljčani s 17 osvojenimi medaljami zasedli peto mesto.

V klubu še vedno vabijo vse, ki bi se jim želeli pridružiti, da jih pridejo pogledat v večnamenski prostor OŠ Trbovlje ob ponedeljkih in sredah med 17. in 18. uro.

ZT

Isti avtor