Kje in kako se hladite v tem vročem poletju? Pošljite nam fotografijo in sodelujte v naši nagradni igri Najbolj osvežilna fotografija poletja – samo še do konca avgusta. Fotografirate lahko vse. Osvežilen pogled, osvežilen skok v vodo, osvežilno igro, osvežilno pijačo, hrano, ki ste jo pripravili sami ali so vam jo pripravili drugi. Pa osvežilen poljub, pogled, nasmeh, pomežik ali kaj drugega, kar vas v teh vročih dneh osveži, ohladi ali naredi še bolj vročega.
Tokrat objavljamo fotografijo, ki nam jo je poslala Slavica Brajer z Dola pri Hrastniku. Fotografijo je posnela na dopustu v Bibinjah pri Zadru. Zraven je pripisala: “Toliko okusnega sladoleda te pa mora osvežiti, dopust je pač dopust in treba ga je izkoristiti.”

Ne pozabite: tri najbolj zanimive fotografije poletja bomo nagradili. Nagrade pa bodo izbrali kar naši všečkarji na Facebook strani Zasavca. Članek lahko všečkate tudi spodaj (poglejte, kako). Nagrajene bodo tiste fotografije, ki bodo prejele največ všečkov, zato ne skoparite z njimi :). Nagrade. Hmmmm. Za obliznit. V Gorah.

Kako sodelovati v nagradni igri in kakšne so nagrade, poglejte TUKAJ.

Prejšnji članekLetovali tudi zasavski otroci
Naslednji članekPiknik težkih invalidov