Kje in kako se hladite v tem vročem poletju? Pošljite nam fotografijo in sodelujte v naši nagradni igri Najbolj osvežilna fotografija poletja. Fotografirate lahko vse. Osvežilen pogled, osvežilen skok v vodo, osvežilno igro, osvežilno pijačo, hrano, ki ste jo pripravili sami ali so vam jo pripravili drugi. Pa osvežilen poljub, pogled, nasmeh, pomežik ali kaj drugega, kar vas v teh vročih dneh osveži, ohladi ali naredi še bolj vročega.
Tokrat objavljamo fotografiji, ki nam jih je poslala Nina Jelenko iz Hrastnika. Naslovno fotografijo je posnela v Bohinju, za katerega je zapisala: “Bohinj je zame najlepši kraj v Sloveniji, kjer se počutim kot doma.” Poslala pa nam je še eno fotografijo, posneto v Savudriji, ki jo rada obišče, kot pravi, zaradi bližine ter čistega in toplega morja.

Ne pozabite: tri najbolj zanimive fotografije poletja bomo nagradili. Nagrade pa bodo izbrali kar naši všečkarji na Facebook strani Zasavca. Članek lahko všečkate tudi spodaj (poglejte, kako). Nagrajene bodo tiste, ki bodo prejele največ všečkov, zato ne skoparite z njimi :). Nagrade. Hmmmm. Za obliznit. V Gorah.

Kako sodelovati v nagradni igri in kakšne so nagrade, poglejte TUKAJ.