Pihalni orkester Svea Zagorje je v soboto, 17. decembra, pripravil svoj tradicionalni božično-novoletni koncert v Delavskem domu Zagorju. In sicer v dveh ponovitvah, ob 17. in ob 19.30 uri.
»Letošnji program so zaznamovali skladatelji, ki sta jih navdahnila barvitost in temperament brazilskega in južnoameriškega glasbenega jezika,« je povedal dirigent Pihalnega orkestra Svea Peter Kuder. »Manjkale pa seveda niso niti popularne božično-novoletne skladbe, ki jih je z nami zapel naš gost Klemen Bunderla.«

Klemen Bunderla je lanskoletni zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas. Program novoletnega koncerta Svee pa je popestril z imitacijo Tine Turner. Z orkestrom je zapel tudi Silvestrski poljub.

»Veseli nas, da sta bila tudi letos naša novoletna koncerta razprodana v celoti,« so povedali člani orkestra. »To dokazuje, da nas ljudje radi poslušajo, da smo orkester, ki vsako leto pripravi kaj novega, kar je poslušalcem všeč. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo tudi Občini Zagorje ob Savi ter vsem sponzorjem in donatorjem, da smo tudi to leto pripeljali do konca tako, kot smo si na začetku želeli!”

TPK

Prejšnji članekSmrdelo po kloru
Naslednji članekKo dirigent zamudi koncert