Občina Trbovlje je bila uspešna na razpisu s področja kulture, s sofinanciranje države v višini dobrih 30 tisoč evrov bodo posodobili tehnično opremo za gledališko dvorano Delavskega doma Trbovlje.

Občina Trbovlje je uspešno prijavila investicijo v skupni vrednosti skoraj 74.000 EUR in prejela sofinancerska sredstva Ministrstva za kulturo v višini dobrih 30.000 EUR.

Občina Trbovlje se je v začetku leta prijavila na razpis Ministrstva za kulturo za sofinanciranje nujnih programov na področju kulture za leto 2021, ki predvidevajo ureditev osnovnih prostorskih pogojev in nakupa opreme za javne zavode s področja kulture. Občina Trbovlje je uspešno prijavila investicijo v skupni vrednosti skoraj 74.000 EUR in prejela sofinancerska sredstva Ministrstva za kulturo v višini dobrih 30.000 EUR.

Celotna sredstva bodo namenjena za nakup tehnične opreme za gledališko dvorano Delavskega doma Trbovlje. Naložba bo zaključena konec oktobra letos. V preteklem mesecu je Občina Trbovlje oddala še eno prijavo na podoben razpis  za sofinanciranje obnove kulturne infrastrukture.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekOtvoritev učnega čebelnjaka
Naslednji članekKdo je privlekel tega konja do mestnih vrat?