četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Odvzeli so mu izpit

Na območju Trbovelj se je včeraj, 26. maja, pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene  hitrosti  40-letnega  voznika, ki je trčil v nasproti vozeče vozilo.  Pri  tem je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola,  zaradi  česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in bo zoper njega  podan  obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Policisti so tudi ugotovili, da njegovo vozilo ni bilo registrirano in obvezno zavarovano, zaradi česar so mu odvzeli registrski tablici in izrekli globo.
Okrog 12. ure se je na Rudarski cest v Trbovljah zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik trčil v peško na prehodu za pešce. Peška je pravilno prečkala prehod,  pri  tem  pa  je  vanjo  trčil in jo podrl neznani vozni osebnega avtomobila  oranžno-rdeče  barve. Ker na vozilu  ni nastala materialna škoda, udeleženka pa ni bila poškodovana, sta se   udeleženca  razšla,  ne  da  bi  si  izmenjala  podatke.  Peška  je  v nadaljevanju iskala zdravniško pomoč zaradi bolečin. Zaradi  razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija naproša vse, ki bi imeli  podatke o nesreči in vozniku, da to sporočijo na številko 113 ali na Policijsko postajo Trbovlje na številko 03/565-31-50.

Neznani storilec je v  času  enega  tedna  v  Trbovljah  z ostrim predmetom poškodoval lak na parkiranem vozilu in lastnico oškodoval za približno 200 evrov.

Policisti v Zagorju zbirajo obvestila o poškodovanju ključavnice na pomožnem objektu ob stanovanjski hiši, ki ga je prijavil občan. Neznani storilec naj bi lastniku povzročil za okrog 100 evrov škode.

Občani Zagorja so policiste obvestili, da tuji državljani z avtomobili s tujimi registrskimi tablicami prodajajo artikle na domu. Policisti prodajalcev še niso izsledili. Vse občane, predvsem starejše, pa opozarjajo na previdnost, saj “prodajalci na domu” lahko izkoristijo trenutek nepazljivosti za kaznivo dejanje.

Policisti v Hrastniku pa so včeraj popoldne intervenirali na Dolu pri Hrastniku, kjer je  bil  kršen javni red in mir v zasebnem prostoru. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih ustrezno ukrepali.

ZT

Isti avtor