V Dobrovi pri Ljubljani so se 1. in 2. aprila mladi plesalci na četrtem pokalnem turnirju pomerili v modernih tekmovalnih plesih. Nastopili so tudi učenci in učenke Plesne šole Kattan Zasavje. Plesali so disco dance in street dance.
Med člani sta se pri plesu disco dance Ema Turnšek in Maks Denis Hriberšek uvrstila na prvo mesto, India Karlatec je zaplesala na drugo mesto, Nika Leskovar na osmo, Pia Vrbovšek Plahutar pa na deveto.

Mladink je bilo več. Maja Ocvirk si je v tej kategoriji priplesala prvo mesto, Tajda Velikonja tretje, Anja Leskovar četrto, Tia Brance 10., Živa Pustatičnik 11., prav tako Tia Pungartnik. Žana Grabnar se je uvrstila na 14. mesto, Neja Turnšek na 15., Taja Čerčnik na 18., Ana Markelj pa na 22. mesto.

Med pionirkami je Ana Vita Lupše v plesu disco dance dosegla drugo mesto. Kiara Vodišek se je uvrstila na 13., Blažka Dolanc na 14., Laura Vrbovšek Antloga na 15., Alya Slak Krznarič pa na 18. mesto.

Disco dance so zaplesali tudi v parih. Med članicami sta India in Siria Karlatec osvojili prvo mesto, Ema Turnšek in Pia Vrbovšek Plahutar drugo, Lina Ševerkar in Nika Leskovar pa peto mesto.

Med mladinkami sta bili Anja Leskovar in Anja Tori drugi, Tia Brance in Neja Turnšek četrti, Tia Pungartnik in Taja Čerčnik peti, Nana Pavšek in Nives Moneta sedmi, Pika Naglav in Klara Kovač pa osmi.

Med pionirkami pa sta bili Laura Vrbovšek Antloga in Kiara Vodišek peti, Zoja Kovač in Anja Moneta sedmi, Nives Budja in Anastazija Sternad Videnšek osmi, Eva Jurečič in Tia Vodenik pa deseti.

Člani in mladinci so v plesu disco dance tekmovali tudi v malih skupinah. Pri članih je bila skupina Wanna dance? prva, skupina Disco passion pa druga. Med mladinci je skupina Energy dosegla prvo mesto.

Plesali so tudi ples street dance. V tej disciplini je med solo pionirkami Ana Vita Lupše priplesala na prvo mesto, med mladinci je bila mala skupina Kremenčkovi peta, v paru pa sta tekmovali mladinki Maruša Lampret in Lana Zupanc Rojc, ki sta se uvrstili na 15. mesto.

ZT

Prejšnji članekPrekrški in nesreče
Naslednji članekSredstva za podjetništvo